УЕФА обяви Bwin Sport за официален партньор – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съюзът на Европейските футболни асоциации (УЕФА) обяви Bwin sport за официален партньор на УЕФА Лига Европа и наскоро сформираната УЕФА Конференционна лига Европа. Официалното партньорство на bwin с УЕФА ще продължи през следващите три сезона до 2024 г.

Като официален партньор за спортни залагания на УЕФА Лига Европа и Конференционна лига на УЕФА, Bwin ще бъде високо промотиран и в двете първенства, като брандът ще се появява на фон както по стадионите, така и във всички официални уебсайтове и социални медийни платформи.

Правата за спонсорство също предвиждат използването на съдържание и кадри от двете първенства в платформата на Bwin, както и предлагане на промоционални билети и разнообразни оферти за потребителите на сайта..

Маркетинг директорът на УЕФА, Гай-Лорен Епщайн, споделя: „Щастливи сме, че сключихме договор с bwin на ниво официални “ партньори “ за залози на нашите първенства.“

„Като марка, която се самоопределя, поддържайки връзка с феновете и тяхната страст към футбола и клубовете в цяла Европа, Bwin online е много подходящ партньор за нашите първенства“, добавя той.

„Партньорството с компанията, позволява на УЕФА да се ангажира по -открито със сектора на спортните залагания, като дава по -голям достъп до проучване на пазара и подкрепа както от спортна, така и от търговска гледна точка.

„Bwin е световен лидер в отговорните спортни залагания с богата и дългогодишна традиция на партньорства във футбола, подкрепяща клубове, федерации и състезания по целия свят. „Техният огромен опит с активно спонсорството ще бъде безценен принос и за двете първенства.“

Управляващият директор на bwin Europe, Стефан Хейлман, добавя: „Гордеем се, че сме официален партньор на УЕФА Лига Европа и Конференционна лига на УЕФА заедно с други големи международни брандове.“ „Партньорството ще предостави множество вълнуващи възможности за подобряване на офертите ни за нашите клиенти, създавайки уникални нови преживявания и съдържание.

„Това партньорство също така предоставя на bwin страхотна платформа за достигане до феновете на регулираните пазари за спортни залагания по целия свят, подчертавайки нашата несравнима комбинация от най -добрия продукт и най -отговорната среда, в която можете да залагате.“

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар