Ужасаващо! За 10 години под игото на ГЕРБ са се самоубили 15000 българи, 60 са се самозапалили

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гледай Европо.

15 000 самоубийства за периода на управлението на ГЕРБ!

По официални статистически данни у нас всяка година се самоубиват по около 800 души, като е налице тенденция към увеличение.

Ако имаме предвид скриването по различни причини.

А общо опити, успешни и неуспешни, са около 6000 годишно, като съотношението им е 1:4, в Европа е 1:7. Явно от както сме в голямото семейство качеството на жизненият ни стандарт спрямо европейският расте – достигаме ги както се казва, изравняваме стандартите, нали ?

Значи всеки ден около 16 българи правят опит да се самоубият, и 4-5 от тях, уви, успяват.
Поставени за физическа и психическа невъзможност за оцеляване в тази богата Европейска модерна България – горда членка на ЕС семейството !

За последните 10 години при управлението на ГЕРБ са се самоубили около 15 000 български граждани (между 7 и 8 хиляди, според казионните институции), имаме и около 60 самозапалвания (за този период в целия останал свят има само едно самозапалване, в Япония).

И така не било геноцид и изтребление, ами било съвпадение, нали? Хитри слугински институции, Институти и НПО-та и разни Фондации усвоили милиони от бюджета ни и от европроекти да изследват проблема, раболепно сочат по най-тъпия начин не само занижени данни за случващото се у нас, но лъжат за причините, казват, че само при 5 % от самоубилите се у нас причината била бедност, а другите се самоубивали главно заради… любовни и семейни проблеми (?!).Гледай Европо как живи изгарят хора тук!

Истината, братя, и сестри е съвсем друга, и всички я знаем: 90% от самоубийците у нас в ерата на ГЕРБ се самоубиват от зверска бедност, от чудовищна мизерия, от отчаяние, от безизходица.

И така от ГЕРБ днес правят предизборна кампания за Евродепутатите си – тези, които ще ни представляват в ЕС. Дали ще се борят за благоденствие на България или просто мрачната картинка ще се влоши още ?

Като добавим и 3 000 000 напуснали страната ни поради същите причини за какво ни е тази Европа, за да ни унищожи ли ? Над 600 населени места вече са на 100% обезлюдени. Над 4000 училища са затворени.
Народът измира, народът е болен, а в болниците трагедията се превръща в кошмар и предсмъртна агония !

За икономика не може и дума да става като всички са собственост на банките и сме на хранилката на Европейските вериги и хранят ни с боклуци, лекуват ни с фалшиви лекарства като за водата не ни дават да говорим, а за финните прахови частици от къде са също!

Измираме, но и да умрем умрелите също гласуват за ГЕРБ нали и субсидията се взима от бюджета, а той се пълни от глоби, такси и данъци, но за какво им плащаме, за какво е въпросът, за да ни убият час по-скоро!

Така е в задният двор на Европа – никой не се интересува какво става и не им пука за нас както и на самите нас не ни пука щом ГЕРБ ви управляват нямате право да се оплаквате!

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар