УЖАСЪТ: Седем свирепи кучета бойци разкъсали 33-годишния си стопанин Живко за секунди

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Глутница расови кучета от породите питбул и американско були буквално изядоха собственика си в местността Мочурите край Сливен.

33-годишният Живко Димитров от село Сотиря починал за секунди от остра кръвозагуба, след като бил разкъсан от зверовете, пише тази сутрин “Телеграф”.

Мъжът бил намерен от негов приятел, с когото имали среща след вечерната разходка на седемте животни. Зверовете били без поводи и намордници, обикаляли около тялото на собственика си. Те ръмжали злобно и не допускали никого да доближи.

Приятелят му успял да се измъкне невредим и да потърси помощ. Две от псетата са избягали и се издирват в силно пресечената местност, а местните от Сотиря са в стрес.

Кметът на селото разказа, че Живко бил любител на екзотични породи и от няколко години се занимавал с развъждането им, но не е имало проблем. Според местните жители питбулите са използвани за участие в незаконни кървави боеве между свирепи кучета, каквито се организират срещу солидни суми. Живко се установил в семейното жилище на майка му, която била вдовица.

Имотът е достатъчно отдалечен от последните къщи в селото, което го превърнало в идеален за развъждане на зверовете. Малцина от местните смеели да надникнат през оградата от страх, че свирепите животни може да ги изядат.

Кметът каза, че Живко се изучил в Сливен, а през последните години работел като бодигард в дискотеки и нощни клубове по морето./Блиц

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар