Ужасяващо! Жена откри метален винт в опаковка пилешки воденички

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

снимка: Елвира Ангелова, „Забелязано във Варна“

Варненка сподели във Фейсбук снимки на опаковка пилешки воденички, в която е открит забит ръждив метален винт. Кадрите с автор Елвира Ангелова се появиха в групата „Забелязано във Варна“.

„Без коментар… Винт във воденичка.. Воденичката вече е ръждясала… Внимавайте много какво ядете…“, пише варненката. Пилешките дреболии са производство на една от известните марки, които предлага подобни разфасовки.

Намериха се познавачи, които веднага уточниха, че ръждивото парче метал не е винт, а видия. Някои от коментиращите под публикацията пък смятат, че може да става въпрос за фалшификация с цел да се злепостави фирмата или авторката на кадрите да получи бърза популярност. В отговор на тези коментари варненката написа: „Качвам този пост като вид предупреждение. Аз нямам интерес да нагласям каквото и да било. Вие решете какво да мислите, дали винт, дали видия, мисля че не е от огромно значение за да се издребнява. Друга е целта на поста. Качвам го за хората, които консумират такава храна да внимават и да я преглеждат.“

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар