Черна вест: Самоуби се 21-годишният певец Денис Теофиков - Музика

Ужасяващо! Майката на Денис Теофиков припадна на погребението

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес погребват талантливият поп фолк изпълнител Денис Теофиков, чиято загуба потресе цялата музикална гилдия. За да го изпратят в последния му земен път се струпаха много близки, колеги и приятели на Централните софийски гробища.

Смазана от болка, майката на младия изпълнител припадна още в началото. Денис бе изпратен по обичаите на Евангелието, като през цялото време звучеше музика.

Да го изпратят бяха дошли и много колеги от поп фолк бранша, сред които Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Антонио, Александър Робов, Емрах Стораро.

До ковчега е и приятелката на Денис – Алекса, която плака безутешно през цялото време. Освен нея бе дошла и бившата приятелка на изпълнителя – Десита.

На погребението е и Цеци Лудата глава, когото обвиняват в тормоз към младия изпълнител. Той бе придружаван от солидна охрана, явно притеснен от реакциите към себе си, които продължиха и по време на изпращането на Денис. Колегите му от поп фолк жанра не спираха да го сочат с пръст, определяйки присъствието му като „наглост“.

Да го изпрати в последния му земен път на погребението дойде и мъжът на поп фолк звездата Емилия – Жорж Башур, който плати и погребението на младото момче.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар