Ужасяващо! Мъж влачи жена с колата си, след като удари нейната! После избяга…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очевидец на брутална сцена Студентски град в София публикува клип във Facebook, който буквално потресе потребителите на социалната мрежа.

На видеото се вижда как шофьор удря колата на жена и се опитва да избяга. Пострадалата жена се хваща за вратата на колата на мъжа и… той я повлича. Шокираната жена пищи за помощ, а в резултат на “разходката” е получила охлузни рани…

“Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната!Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и можел да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне. Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н!”, е написал софиянецът, качил клипчето.

От разказа му става ясно, че след като е “повозил” жертвата си, мъжът уж се съгласил да извикат полиция, след което изплашената  жена звъннала. Но… храбрецът междувременно избягал, а жената – с охлузен крак и синя ръка, останала да чака полицаите.

“Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?”, пита реторично столичанинът. А ние се питаме: Ще има ли последствия за този с бялата тениска?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар