Ужасяващо! Надрусана майка уби бебетата си…

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Надрусана майка уби двете си бебета, като ги остави в колата под палещото слънце на 50° за цели 7 часа. Трагедията разтърси Авастралия, след като се оказа, че безжизнените тела на 2-годишната Дарси-Хелън на едногодишната Клои-Ан били транспортирани от дома им град Логан до болницата в отчаян опит да бъдат спасени, но безуспешно. Дечицата били забравени от надрусаната им майка Кери-Анн Конли нажежения автомобил.

Австралийските медии съобщават, че майката е арестувана и е получила обвинение в убийство, както и за притежание на наркотици.

От разследването се разбира, че майката забравила децата си в колата, понеже заспала дълбоко след употреба на наркотични вещества. Температурата е била 31 градуса, а вътре в колата живакът достигнал 50. След като се събудила 7 часа по-късно и открила бебетата в колата, Кери-Ан се опитала да охлади телата им под студен душ.

Свидетели разказват, че когато видели медиците да отнасят децата, помислили, че тя са се удавили, защото целите били мокри. До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка.

Превод от в. „Сън”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар