Ужасяващо! Педофили правят детски центрове в София

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В София педофили правят детски центрове, докато всички говорят предизборно за ремонтите. Разкритието е на шефа на отдел Киберпрестъпност към ГДБОП Явор Колев.

“Имаме случай на осъден педофил, който в момента притежава детски парти център, организира рождени дни”, разкрива Колев.

В интервюто си за в-к Труд от 2018г Колев говори още за педофили – дисководещи и дори педофил собственик на фондация за работа с деца-таланти!
Година по-късно след това интервю реакция на институциите няма. Промени в законодателството липсват, политическите сили също мълчат по темата.  Темата повдига единствено кандидатът за общински съветник Станислав Цанов.
Аз в град с педофили – собственици на детски парти центрове не искам да живея!, заявява Цанов. Той има идея за въвеждане на пълна забрана на осъдени насилници за работа с и около деца, въвеждане на публичен регистър, в който същите са длъжни да се вписват за да има възможност всеки да провери при кой си оставя детето, с кой комуникира и има ли той тъмно минало.

Видео за това как осъдени педофили организират детски партита ТУК!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар