Ужасяващо! 14-годишно момиче посегна на живота си след поредния зверски побой и изнасилване от баща си

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

14-годишно момиче от Баничан, системно пребивано от баща си, преди дни е направило трети опит за самоубийство и в момента е на системи в реанимация. За ужасния инцидент съобщават жители на гоцеделчевското село Баничан.

След пореден жесток побой, нанесен й от бащата Чудомир Петров, момичето е настанено в гоцеделчевската болница „Иван Скендеров“ в отделението по реанимация. Величка Ш. е на системи, тъй като след побоя е направила пореден опит за самоубийство, като е погълнала значително количество хапчета, съобщават потресени жители от селото.

От Баничан добавят още, че Чудомир Петров е бил непрекъснато пиян и редовно пребивал 14-годишната си дъщеря Величка. Тя е ученичка в училището в село Баничан и за побоищата над нея знаят и учителите, и директорката на школото. 14-годишното момиче е известно и на докторите в болницата в Гоце Делчев, тъй като тя често лежало там след поредните побоища. Преди месец, отново след напиване, Чудомир пак пребил дъщеря си, а тя, за да се отърве от издевателствата на пияния си родител, скочила от вторият етаж на къщата им в Баничан с цел самоубийство и отново е била на лечение в болницата. Настоящият опит за самоубийство на 14-годишната Величка от Баничан е трети по ред вече.

Селото е притеснено че следващият опит на момичето може да бъде фатален а престъпленията и издевателствата над нея от родният й баща да останат ненаказани. За предния случай преди месец, местните от Баничан разказват ,че момичето само повикало полиция за да й помогнат. Баща й бил предупреден с протокол от полицейските органи но побоищата продължили. Директорката на училището в Баничан след последния случай от преди дни е уведомила отдел „Закрила на детето“. Очаква се бързата и адекватна реакция на всички институции в община Гоце Делчев за спасяването на 14-годишното момиче.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Ужасяващо! 14-годишно момиче посегна на живота си след поредния зверски побой и изнасилване от баща си

  • Още да почакат институциите. Само 3 опита то нищо не е. Баси държата.Дете ще полудее от безхаберието им. А бащата в затвора малко да бият и търкат отзад парченце сланина. Пиян малоумник.

Вашият коментар