Ужасяващ финал за Борисов! Румен Радев слага край на 30-годишната мафия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев е този, който ще сложи точка на мафията в България, която вилнее от 30 години насам.

Това става ясно от анализа на известния футуролог Станимир Стоянов, пише Epicenter.bg.

Радев с два плана за унищожаване на мафията

Според него Радев има два плана за овладяване на цялата власт в страната. Първият е при условие, че ГЕРБ загуби на парламентарните избори на 4 април. Тогава Борисов ще стане опозиция и Румен Радев ще се превърне в основен политически играч, а той добре осъзнава, че Борисов като опозиция не може да вирее.

Президентът обаче се е подсигурил и с вариант Б. Ако Борисов пак спечели най-голям вот, ген. Радев отсега е замислил организирането на втора вълна протести.

Освен това той вече е започнал да се подсигурява с вербуване на партии. Отсега се виждат близките му отношения с партия МИР, а се счита, че и русофилската партия на Николай Малинов също е подкрепана от него. Говори се, че и коалицията Мая Манолова – Отровното трио също е част от онези, които ще застанат зад президента.

„Чрез осигуряването на собствени партии Румен Радев на практика ще овладее изпълнителната власт и ще постигне президентска република. Ще стане нещо като Русия при Медведев, когато Путин командваше в сянка.“ – убеден е Стоянов.

Целта на Радев е ясна. Той се стреми да сложи край на 30-годишните безчинства в държавата и единственото, което му трябва, е да отстрани Борисов. Планът му е да го направи с помощта на партии, които ще бъдат негови сателити.

Важно е да се отбележи, че Радев не е само против Борисов, а против всички, които счита за виновници България да стигне дотук. Затова не е случайно, че дори бивши червени лидери като Георги Първанов и Сергей Станишев не го подкрепят.

Вземе ли властта веднъж, е сигурно, че ген. Радев ще вкара в затвора не само Борисов, но и всички около него, както и останалите от статуквото през последните 30 години.


Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар