Ужас! Голяма шефка в ГЕРБ се сродила с партиен враг! А врагът клател и булката, и кабинета!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Волен Сидеров обяви пред журналисти в парламента, че началника на кабинета на Бойко Борисов – Румяна Бъчварова подкопава доверието в правителството, а нейни роднини са част от кръга „Капитал“, който системно атакува българското правителство. 

Сидеров посочи с пръст  дъщерята на Бъчварова – Лора Филева и зетят Росен Босев. Двамата живеят на семейни начала, а отскоро са де сдобили и с бебе.

„Нямам нищо лично към тях, но виждаме, че някои от ударите срещу правителството дойдоха от родата на  шефа на кабинета. Не мога да коментирам дали има пряка връзка, но не е логично роднините на шефа на кабинета да са в противниковия лагер и да правят такива публикации.

Говоря за дописките срещу Александър Манолев, които  бяха удар под кръста, непозволен, неморален,  с който се прави опит да се блокира работата на правителството. На всеки кандидат-министър може да му се изкара такава рядка плетка, в която да излезе виновен.

Има знаци, че шефът на кабинета може да саботира премиера. Когато имаш връзки с кръг, който назначаваше министри, да има такава обвързаност, за мен е конфликт на интереси. За мен тук премиерът се огъна за Манолев, но това е лично мое мнение, каза още Волен Сидеров.

Сидеров добави, че не харесва Бъчварова нито за шеф на кабинета, нито за посланик.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар