Ужас! Двама от бежанците на Бойко изнасилиха брутално дете в София!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама бежанци от Афганистан изнасилиха брутално дете от дом за сираци в София.

Гнусното престъпление непълнолетните М. и У. извършили миналия вторник, а няколко дни по-късно били арестувани, съобщава в.“Телеграф“.  Новината потвърдиха от МВР и прокуратурата като допълниха, че на двамата бежанци вече са повдигнати обвинения и са взети мерки за неотклонение – 72 часа арест.

Зверството станало малко след полунощ на 15 октомври. Тогава двамата непълнолетни бежанци, които били настанени в приемния център в квартал „Военна рампа“, нападнали момиченцето и го завлекли в изоставена сграда, намираща се близо до кръстовището между улиците „Първа Българска армия“ и „Шлосер“. Там го заплашили с нож и започнали да се гаврят с него. След като изнасилили детето, избягали. Абас – подивелият бежанец, изнасилил момиче в София, й крещял: Ще те нарежа! То споделило какво се е случило с него и след един ден до дома за сираци подали сигнал.

Незабавно полицията започнала работа. На местопрестъплението бил откри и ножът, с който бежанците плашили детето по време на изнасилването, и други улики и доказателства. Заедно с М. и У. бил задържан и трети афганистанец, който обаче бил пуснат, тъй като не участвал в гаврите, а бил свидетел. В хода на разследването на прокуратурата и полицията станало ясно още, че двамата извършители били със статут на кандидат-бежанци и затова ги настанили в центъра на „Военна рампа“. Той е от отворен тип, движението на обитателите му не е ограничено, но имат режим на излизане и прибиране.

В случая кой е виновен?

Ще накажат ли управлението на дома, където не е упражнен контрол и сирачето не се е прибрало навреме?

Ще накажат ли службите, отговорни за бежанците?

Ще накажат ли насилниците?

Или просто ще си измият ръцете и ще ги депортират?

Докъде я, докарахме, Господи!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар