Зеленски

Украйна и актьора Зеленски вече не са част от водещите новини на контролирания от западни финансови структури медиен октопод

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От заключителната декларация от форума на Г-20 в Индия, може да се направи следният извод – Западът с половин уста се обърна към Русия и и каза приблизително това: “Украйна ни интересува само до следващата реколта! След това можете да правите с нея каквото си прецените.”

В подкрепа на горното, бих искал да обърна внимание на факта, че Украйна и актьора Зеленски вече не са част от водещите новини на контролирания от западни финансови структури медиен октопод. Има дни, в които липсват каквито и да било дописки за този провален проект, стартиран и разработен от семейство Байдън и неотговорните фактори, които стоят зад тях. Спомнете си, че само допреди няколко месеца лягахме и ставахме с този натрапчив пропаганден наратив, придружен от всички говорещи глави, запълнили екраните от ранно утро.

Контранастъплението на ВСУ се превърна във фиаско и напрактика е пълен провал и сега неистово САЩ и европейските им лакеи търсят изход от това блато. Повече от очевидно е, че Русия ще диктува развоя на събитията и съдбата на младата украинска държава е в нейни ръце.

 

Остава нерешен въпроса за зърнената сделка и сигурно мнозина се питат, защо това е най-важното за т.нар. колективен запад. Много просто – това зърно не е собственост на Украйна а е “ишляме” и реално принадлежи на няколкото големи хранителни концерни, които напрактика са монополизирали западните пазари и те си го искат, защото от него освен всякакви тестени изделия се произвеждат и фуражи, с които се хранят животни – млекодайни и месодайни. С две думи, зърното си им трябва, защото иначе няма да им излезне сметката, а това ще окаже влияние на техните баланси и респективно на световните пазари.

А, че проекта “Украйна” е пред закриване и от тук нататък той загубва геополитическото си значение е повече от очевидно. Остава няколко големи компании от военно-промишления комплекс на САЩ да дооглозкат каквото още е останало – т.е. да доприберат едни пари от всеки, който може да плати за останалите складови наличности. Разбира се следва и по-големия урожай от превъоръжаването на Европа и попълването на изпразнените военни складове на всички, които изпратиха съдържанието им в Украйна, в това число и България.

Въпросът е колко време ще отнеме на тукашните лакеи да се ориентират в новата обстановка или по-точно кога Галя ще им спусне новите насоки!

Страхил Ангелов

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност