Христо Иванов призова за оттегляне номинациите за БНБ и започване на чисто

Унизиха „тюфлека“ Христо Иванов в Благоевград, организацията се разпада

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Общинското ръководство на „Да, България“ започна да се цепи

Един от лидерите на „Да, България“ в Благоевград, няколко пъти бе кандидат за депутат – Владимир Миленков, е подал оставка, пише Топпреса. „Владимир Миленков си подаде оставка като председател на пародията, наречена местна организация на „Да България“. Организация, която по никакъв начин не беше подкрепена от централното ръководство. Точно обратното, оставена на интриги, кражби и анархия“, коментира неговият съмишленик Владислав Христов.

„За цялата година на изборите през 2021 донесе над 3500 гласа, от които 2500 преференциални, но не беше споменат дори и на Националната конференция на „Да България“ на 29.01 2022. Г-н Христо Иванов, който ние многократно молехме да дойде и да разясним текущите проблеми, отговаряше „Какво трябва да правя в Благоевград“, обясни Владислав Христов.

„На предизборните кампании този тюфлек дойде само един път за изборите на 14.11.2021 и то за един час. Тези малки душици не разбират, че те си постлаха гроба като партия, коалиция и имена“, гневи се демократът от Благоевград.

Владимир Миленков-Ботев бе един от основните двигатели на ДБ в Благоевград, заедно със замразилия партийно членство за неопределено време Калоян Ханджийски, припомня Топпреса. Техни последователи коментираха след последната кампания за НС, че от централата не са получили пари, а Миленков почти сам е спонсорирал партията. Оказало се, че дни преди вота за 47 парламент от касата на партийния щаб е изчезнала немалка парична сума. Кой е крадецът официално не казват, но в Благоевград вече е публична тайна.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар