Уникална възможност в София за диплома от университет в световния Топ 100

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Световната глобализация през последните десетилетия ни направи граждани на света! Пандемията Covid-19 обаче, намали нашата мобилност и върна много от нас към родината. В момент, в който здравето, физическото и икономическо оцеляване са приоритети, образованието все още е на преден план, независимо, че на много места е затруднено неговото провеждане в познатия ни присъствен формат.

Ако искате да учите бакалавърска или магистърска програма в британски университет от световна класа, но в същото време не желаете или нямате възможност да напуснете родината, за вас има много добро предложение?

Свързвайки Великобритания с Югоизточна Европа, СИТИ Колидж и Нов български университет предлагат на студентите от България уникалната възможност да получат диплома от Шефилдския университет, ранкиран в ТОП 100 на световните университети, без да се налага да пътуват надалеч.

Съвместните програми предлагат качествено образование на световно ниво, акредитирана и международно призната диплома и мултикултурна учебна среда. Лекциите се провеждат в кампуса на Нов български университет. Академичната 2020-2021 ще стартира присъствено.

СИТИ Колидж предлага в София бакалавърски и магистърски програми, както и Екзекютив МБА програмата, предназначена за професионалисти и мениджъри.

снимки: City college

Избери бакалавърска или магистърска програма в София

Списък с бакалавърските програми в София

На бакалавърско ниво българските студенти могат да изберат програма по Бизнес науки от факултета по Бизнес администрация и икономика, като възможностите за специализация са: Мениджмънт, Маркетинг, Счетоводство и финанси и Хотелски мениджмънт и туризъм.

С практически подход към обучението, реални проекти и иновативни методики, всички програми балансират теорията и практиката и предоставят на студентите възможност да развият ценни знания и умения.

снимки: City college

Списък с магистърските програми в София

За интересуващите се от магистратури, Сити Колидж предлага програми по: Финанси и банки; Дигитален маркетинг и социални медии; Маркетинг реклама и връзки с обществеността и Управление на бизнеса, иновациите и технологиите.

Тези програми са предназначени за хора, завършили току що бакалавърска степен или работещи вече професионалисти, които искат да задълбочат знанията си и да придобият определени компетенции.

Студентите – магистри, получават безценни умения и биват отлично подготвени за пазара на труда. Програмите са двугодишни и се провеждат през уикендите (веднъж в месеца), така че студентите спокойно могат да съвместяват ученето с работния процес.

снимки: City college

Двойна диплома

Всички студенти, завършили бакалавърски или магистърски програми, освен дипломата на University of Sheffield (идентична с тази, която се връчва в Обединеното кралство), получават и диплома от Нов български университет.

 

Моля направете запитване тук или на електронен адрес: [email protected] Можете да се обадите и на телефон: 02/961 62 63 или 0888/43 57 50.

 

*материалът е предоставен от citycollege

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар