Уникална майка: Децата до 2.45 ч. в счупената на Ситняково кола, никой не се погрижи за тях, майката си тръгна с такси

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Децата от сблъсъка на Ситняково, пред които майка им размахваше средни пръсти и форсираше колата си към тълпата, вследствие на което истеризирани от това протестиращи сгънаха автомобила, са стоели до 3 без 15 в машината пред близкото Първо РПУ.

За тях не са повикани да ги вземат близки или роднини – баби, братовчеди, приятели, както би било нормално в такива случаи, а са оставени да се гледат сами.

Майката си е тръгнала от управлението с такси, разказа очевидка в Шоуто на Слави Трифонов по телевизия 7/8. По Закона за защита на детето към нея би могло да има огромни претенции, както и по Закона за движението по пътищата, където подобни казуси са уредени.

МВР наруши няколко закона като – по молба на майката – така и не състави протокол, тоест инцидентът де юре не съществува. По този начин тя избягва своята отговорност, но и се лишава от повече от 1000 лв. покриване на щетите по колата си от застраховка, каквато също е задължително да е имала.

В противен случай, и за това МВР трябваше да я глоби. Разбира се, това е изгодно и за полицията, която няма право на мнение, а е длъжна да охранява всички български граждани – независимо дали протестират или не, дали са уведомили или не, при безредици. Които, както е доста близо до акъла, рядко биват обявявани официално предварително.

Снимка: Йордан Симеонов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар