УниКредит Булбанк с отличие за Топ работодател за 2023

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

УниКредит Булбанк получи отличие за Топ работодател за 2023 от базирания в Амстердам Top Employer Institute. Признанието, което банката получава за поредна година, е въз основа на оценка на прилаганите програми за развитие и управление на хора и оттам на изграждане на едно по-добро място за работа. За целта от Тop Employer Institute провеждат и анализират на годишна база проучвания на най-добрите HR практики от 6 области, покриващи 20 теми, сред които Стратегия за хората, Работна среда, Привличане на таланти, Обучения, Благосъстояние и Разнообразие, Равнопоставеност & Приобщаване.

Щастливи сме, че и тази година сме сред отличените Топ работодатели. Това е голямо постижение и резултат от нашия постоянен фокус за подобряване на служителското преживяване на колегите. Да имаме външен партньор в подкрепа измерването както на нашите усилия, така и на съизмерването им към стандартите, поддържани от най-добрите работодатели, е безценно. Бих искал да благодаря на всички колеги, които ежедневно работят усилено в трансформирането на нашите ценности (Почтеност, Отговорност и Грижа) в действия и ценни услуги за общностите и екосистемите ни,“ коментира Андреа Тониети, директор „Хора и култура“ на УниКредит Булбанк.
снимка: УниКредит Булбанк

Top Employers Institute отличи УниКредит и на групово ниво, като сертифицира организацията за Топ работодател 2023 в Европа. Отличието е благодарение на силния ангажимент на банката да създаде едно по-добро място за работа за хората си, развивайки разнообразието, равнопоставеността и приобщаването и осигурявайки отлични възможности за професионално израстване и развитие на работното място.


„Изключително горда съм, че всяка година ние препотвърждаваме нашия ангажимент да осигуряваме едно по-добра работна среда за всички наши хора“, коментира Шивон Макдона, директор „Хора и култура“ за УниКредит Груп. По думите ѝ отличието Топ работодател „е проверка на факта, че изграждаме силна културна основа за нашата банка, като интегрираме нашите ценности Почтеност, Отговорност и Грижа във всичко, което правим. Работата ни обаче не спира дотук. Направихме много, но и ще продължим да правим още повече„, коментира Шивон Макдона, директор „Хора и култура“ за УниКредит Груп.


снимка: УниКредит Булбанк

Сертификацията за Топ работодател на европейско ниво е присъдена на групата благодарение на местните сертификации, получени от банките от групата на УниКредит в Австрия, България, Германия, Унгария, Италия и Сърбия, както и дигиталния хъб на УниКредит в Полша.

В изключителни времена виждаме най-доброто от хората и организациите,“ коментира Давид Плинк, изпълнителен директор на Top Employers Institute. -„И ние видяхме това в нашата сертификационна програмата за Топ работодатели тази година: изключително представяне от страна на Топ работодателите 2023. Тези работодатели винаги са демонстрирали грижа към развитието и благополучието на хората си. Като го правят, те колективно обогатяват света на труда. С гордост обявяваме и приветстваме групата на водещите работодатели, ориентирани към хората: Топ работодателите 2023„.

 

* съдържание на УниКредит Булбанк 

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар