Управлението е напълно имунизирано срещу фундаментални ценности и принципи, срещу представи за свобода и справедливост, него демокрация не може да го зарази

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Единственото нещо, придобило стаден имунитет в тази държава, е управлението на Политическа Партия ГЕРБ.

То е напълно имунизирано срещу фундаментални ценности и принципи, срещу представи за свобода и справедливост, него демокрация не може да го зарази.

Та, погледнете ги: ние сме управлявани от няколко каруци селянчета от най-прост и долен вид, подкарани с остена от доскорошното HR-гуру на “ГЕРБ” Цветан Цветанов и докарани в София да правят политика, ама се държат все едно са на пазар за животни.

Нямам представа по какви критерии Цветанов ги е чувал Караянчева, Дариткова и Десислава Атанасова, но вкупом приличат на сополанки, дошли в големия град да чиракуват раболепие при чорбаджията-мутра от “СИК”.

Както казваше самият Борисов: “Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат”.

И го направи. Върза магарета. А тия магарета, понеже се насъбраха много магарета, си повярваха, че не са магарета. Обаче това, че си сложила ботокс, че си опънала кожата и долу те чака шофьорче от НСО, в телевизионното студио не те прави по-малко магарица. Мислиш, че говориш, а ревеш едни магарешки глупости и хората, дето имаме повече от два грама мозък в главата, ти се смеем.

Е, тия магарета имат стаден имунитет. Заинатили са се, запънали са копита във властта, и нема мърдане.

Ще бъде трудно, искам да кажа. Досега съм виждал хора да изказват тези пред политически опоненти, да спорят, да имат сблъсъци на идеи. Но, ние с вас тепърва се учим как се спори с магаре на власт. Търпение трябва в борбата с магаретата. Животно с инат и скъпа чанта, какво да го направиш.

Ще победим, знам го, ама голям зор е разправията с добитък, направо не си е работа.

Мартин Димитров

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар