Нинова

Управляващите за поред път погазиха клетата ни Конституция

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Корнелия казала, че ще бави реализирането на мандата до 15 август. Проверих какво пише в Конституцията по повод срока на изпълнение на мандатите и никъде не прочетох, че той е по-различен от 7 дни за третия мандат.

Проверих и какво казват конституционалисти по този въпрос и те мислят като мен – че след като сроковете за първия и втория мандат са 7 дни, няма никаква логика, някой да чете конституцията, че той има право да бави третия мандат по свое усмотрение.

В Конституцията също така пише, че мандатът се връчва НА ПОСОЧЕНИЯ ЗА ПРЕМИЕР, което идва да ни покаже, че за пореден път клетата ни конституция бе грубо погазена, защото кандидат за премиер на БСП не бе този, който взе мандата.

С което искам да кажа, че колкото пъти бе погазен Основния закон през последната една година, ГЕРБ не са мечтали да си го помислят дори. Че и БСП доскоро. Дори назначението на Пеевски за шеф на ДАНС не беше незаконно. Промениха законите преди това. Както правят в момента за шефа на КПКОНПИ. Тази, която самият лидер на ДБ нарича откровено “бухалка” в ”изтекъл” нерегламентиран запис.

Иначе казано – ВСИЧКО Е ТОЧНО. Кое не е така?


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар