Управляващите не могат да управляват както досега. Кражбите им отдавна преминаха границите ни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Криза е когато управляваните не искат, а управляващите не могат да управляват както досега.

КРИЗА Е !

Преодоляването и е закономерно и неизбежно – по мирен или революционен път и ТЕ го знаят.

Ето защо ще подготвят планове А, Б, С ….

за да осигурят безметежното си съществуване след това – чрез нови политически формации, троянски коне, негласни коалиции.Ще вложат пари, ще ползват компромати, ще изнудват.

Грешат в едно – старите познати средства няма да им помогнат, защото кризата е различна – най – тежката в новата история на България.И реакциите са различни.

Заблуждават се и че светът ще направи поредния политически компромис.Няма да се случи, защото кражбите ИМ отдавна преминаха границите ни.Дори и да си уредят всеопрощаващ Главен прокурор, има възможност чрез законови средства нещата да бъдат подредени /променени/ справедливо.

Промяна ще има!

След това ще трябва да се доверим на някого.Огромна отговорност е, защото България е на ръба на скала и парализирана от отчаяние се взира в пропастта , която е бъдещето и.

Нужно е да бъдем предпазливи, разумни, активни и отговорни.Властта е пробен камък за човешките добродетели.Устояват тези, в чиито очи няма да открием блясъка на алчността, самолюбието, непревъзмогнатите комплекси.

Отговорността, която ще носим с избора си е огромна, защото от този избор зависи дали България ще пристъпи към пропастта или ще намери нов път .

Румяна Ченалова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар