УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОДГОТВЯТ НОВА СЕЧ! ВСЕКИ БЪЛГАРИН В ЧУЖБИНА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИБЕРЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА, ЗА ДА БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРЕБРОЕН, АКО ЛИ НЕ ГЛОБА

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Над 2.5 милиона българи ще трябва през следващата година да се приберат в България и да декларират данни в своята община за това какво имущество имат и как точно се определят във връзка с предстоящото преброяване на българското население, което предстои през 2021 година от 22 януари и приключва на 15 февруари.

Всъщност, “Преброяването ще се осъществи по два начина. То ще се проведе в две части.

Първата част е до 31 януари 2021, когато всички лица, които желаят, ще могат да се преброят онлайн – през компютрите си, а след това ще започне обход на жилищата”.

“Това не означава повторение на преброяването на хора, които вече са попълнили анкетните карти по интернет”

На хартиени въпросници ще бъдат интервюирани тези хора, които не са успели да попълнят анкетите онлайн, беше обявено от НОИ, но никой никъде досега не споменаваше българите, които са в чужбина, но всъщност по лични карти се водят български граждани.

Днес стана ясно, че всички те до края на януари 2021 година, ще трябва поне един път лично да се приберат в България, за да попълнят анкетите въпросници лично в общините в които са регистрирани по лична карта, за да може така да се преброят реално и всички българи, които са зад граница.

За всички онези, които не си дойдат в България и не попълнят въпросниците на онлайн анкетата, която забележете, ще е достъпна само от територията на Република България, за да няма хакерска намеса в преброяването според Герб, управляващите са помислили да наложат глоба от порядъка на 320 лева, която е двойна на тази, която е определена при отказ да бъдеш преброен ако си в България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар