Ураганът ГЕРБ буквално ни помете! За 500 години турско робство, турците не са ни налагали такива данъци

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ураганът “Герб” буквално помете България за 10 години, а данъците и таксите, които плащаме днес на правителството и държавата са в пъти повече от времето на Турското робство.

България в момента буквално е под робството на Бойко Борисов, който си прави каквото си иска и никой не смее да му се опълчи, защото също като Султана по време на турското робство или купува буквално недоволните чорбаджии или праща потерята за недоволните обикновени от раята.

Всички останали са свободни да пътуват накъде си искат, стига да имат с какво да си платят пътуването, ако нямат ще си седят в територията и ще си траят, защото ако не си траят Герб ще прати МВР, НАП, Жандармерията, ГДБОП, ДАНС и Прокуратурата, а те като дойдат ако не те приберат ще ти напишат някой акт, който да си плащаш с години.

Другото, което правят от Ураганът “Герб” по подобие на Турските заптиета, е номера на МВР да се крият зад всеки знак за ограничение на скоростта и да ни снимат с камера с която да ни вадят парите от джоба, също като през турското робство, но тогава заптиетата просто са си седели по кръстопътищата в България откъдето са минавали по -богати български граждани и са им отнемали всичко, а ако са се противяли дори и живота.

Днес животи буквално на улицата не се отнемат, но в България в пъти по време на управлението на Герб и Бойко Борисов в пъти се увеличиха самоубийствата от недоимък и невъзможност хората дори да си платят сметките. Цели села буквално изчезнаха от картата на България, построиха се хиляди джамии и се разрушиха от времето стотици църкви, затвориха се хиляди училища и читалища, защото в тях нямало кой да влиза.

Естествено няма кой да влиза, защото Ураганът “Герб” е опасен за хората в България и вилнее вече 10 години, а хората просто се евакуират, за да оцелеят, но това на родните политици уви изобщо не им прави впечатление, защото те много са си повярвали, че този ураган няма да затихне скоро и те ще си мародерстват все така ненаказани.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар