Успяхме: българите поеха управлението на държавата, изправяйки се заедно срещу всичко, което бяха свикнали държавата да бъде

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Осъзнавате ли какво се случи напоследък?

 

У нас настъпи грандиозна промяна, благодарение на Отровното трио. Досега не можех да формулирам точно какво се промени, но в последните дни, промяната се открои рязко – българите поеха управлението на държавата, изправяйки се заедно срещу всичко, което бяха свикнали държавата да бъде.

Гражданското общество, за което говорехме дълги години, най-после е факт: Опитват се да ти смачкат бизнеса, защото протестираш, народът скача. Уволняват те, защото си участвал в протест, народът излиза, за да те защити. Продаваш подписа си за концесия, народът смазва бизнеса ти по напълно законен начин чрез бойкот.

Това е. Лятото на 2020 г. е историческо. Хората видяха, че от тях зависи всичко, а гражданският контрол е най-мощното оръжие в борбата за демокрация и справедливост.

Независимо кой ще е следващият “главен”, нищо няма да е същото. От тук нататък, властта ще работи за хората, а не срещу тях. Това е великата промяна на осъзнатото “Съединението прави силата”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар