Терзиев

Ухото стартира с ремонта на ремонта на култовата „Шишман’, за да угоди на Киро Петков с пешеходна пътека пред вратата му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Васил Терзиев започна ремонт на ремонта на ремонта на улицата на приятеля си Кирил Петков, за да пусне пешеходна пътека точно пред входа му. Така хем полицията ще пази отпред, хем Кирчо няма да бъде смущаван от автомобили като излиза от дома си. Цинизъм е, че на метри от Шишман дете загина на пешеходна пътека на улица Гурко само преди месец.

За новия следизборен подарък с общински пари за лидера на Промяната Кирил Петков съобщиха веднага живущите на улица Шишман, станала символ на ремонта на ремонта. Съседите на Просто Киро не вярват на очите си. Пак ремонт на ремонта, след като питомецът му от ДС стана кмет и започна да връща вересиите с издевателства над столичани. И то тези, за които се предполага, че са гласували за тях.

Пак ремонт? Няма да повярвате, и ние не вярвахме. Black Friday започна с кандидатстването в рекордите на Гинес за най-ремонтираната улица в света. ”Цар Шишман”, ноември 2023 г. Това написаха от книжарница Elephant, която пак няма да може да приема клиенти, които рискуват да паднат в дупката, докато са на лов за ценни книги.

Всичко това, за да се угоди на един самозабравил се политик, който гледа на общинското и държавното като на бащиния от Татко Киро за лично ползване. Най – добре Шишман да стане частна улица на семейство Линда и Киро Петкови, а останалите живущи да бъдат интернирани от Васил Ухото и неговата рода от ДС направо за Белене.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар