Участничка в протеста: Влачат хора зад колоните и ги пребиват зверски, докато спрат да мърдат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Влачат хора зад колоните и ги пребиват зверски, докато спрат да мърдат. Ритници в главата, за това че мятат бутилки с вода. Овладяна държава, управлявана от мутри. Ритат хора с белезници.” Това написа в социалната мрежа адвокат Валентина Каменарска по повод протестите в София. Ето какво още разказа Каменарска:

 

 

“Тъй като никой не извика линейка, се обадихме на 112. От 112 буквално се заяждаха с нас-познаваме ли пребития, знаем ли му имената, около 20 пъти попитаха къде се намира пребития, а когато накрая им се разкрещях, че трябва да извикат линейка, бяха супер ядосани.

Надявам се пребития да е жив, биха и други, но този, който ритаха по главата, най-дълго, най-много полицаи и най-безмилостно, като имам клипове и как го хвърлят като чувал на земята, както е с белезници. Има още клипове, на други хора, и утре пак съм там, защото всички журналисти ОТКАЗАХА да снимат зверствата, въпреки че многократно ги подканяхме.

Ето така оказва медицинска помощ полицията, след като пребие.

…След побоя, вижте как полицията оказва първа помощ, като хваща ранените и закопчани с белезници хора и ги хвърлят като чувал с картофи.Никой от полицаите не извика линейка.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар