Учителка колабира на работното си място заради тормоз от депутат от ГЕРБ и кмет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КАК КМЕТ, ДЕПУТАТ И НАЧАЛНИК НА РУО ОТ ГЕРБ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЕ ОПИТВАТ ДА ОТСТРАНЯТ ДИРЕКТОРКАТА НА ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ „ПЕЙО К. ЯВОРОВ“ – ГРАД ПЕТРИЧ, ЗА ДА ПРИКРИЯТ ЗЛОУПОТРЕБИ С РЕМОНТА НА ГИМНАЗИЯТА НА СТОЙНОСТ НАД 2 МИЛИОНА ЛЕВА

КАК СЪЩИТЕ ВЛАСТИМАЩИ ИЗПОЛЗВАТ ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА КАТО ПОЛИТИЧЕСКИ БУХАЛКИ ЗА ПСИХИЧЕСКОТО И ФИЗИЧЕСКО СМАЗВАНЕ НА ДИРЕКТОРКАТА НА ГИМНАЗИЯТА В ГРАД ПЕТРИЧ,

ЗАЩОТО ТЯ ДРЪЗНАЛА ДА ЗАДАВА ВЪПРОСИ ЗА ЕДНИ ДОГРАМИ, ЗА ЕДНИ ОГРАДИ, ЗА ЕДНА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА РЕМОНТ, ЗА ЕДНА ФИРМА – ДОСТАВЧИК НА МАТЕРИАЛИ НА ФИРМАТА-ИЗПЪЛНИТЕЛ НА РЕМОНТА, ЗА ЦЕНИТЕ НА МАТЕРИАЛИТЕ, ЗА ЕДИН ТОЧЕЩ СЕ БЕЗОБРАЗНО ДЪЛГО ВРЕМЕ РЕМОНТ, ЗАЩОТО ТАНЯ ГЕОРГИЕВА Е ВСЕ ОЩЕ ДИРЕКТОР НА ГИМНАЗИЯТА, А ЗА ДА БЪДЕ ПРИКЛЮЧЕН И ПРИЕТ БЕЗПРОБЛЕМНО РЕМОНТЪТ, ДИРЕКТОРКАТА НА ГИМНАЗИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОВЕРЕНО НА КМЕТА БРЪЧКОВ, ДЕПУТАТА ДИНЕВ И НАЧАЛНИКА НА РУО ЗЛАТАНОВ ЛИЦЕ

КАК ЗАРАДИ ЕДНОПОСОЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ В СХЕМАТА ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА НЕПОКОРНАТА ДИРЕКТОРКА ИЗПЛУВА И ИМЕТО НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИСТ НОМЕР ЕДНО НА РЕПУБЛИКАТА ИЛИЯ ЛЕВКОВ (председател на Национална браншова организация – Индустриален клъстър „Електромобили“ (ИКЕМ))

ПОДБУДИТЕ НА ЛЕВКОВ ЗА ОКАЗВАНЕ НА ПОМОЩ НА ТРИМАТА ВЛАСТИМАЩИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА ДИРЕКТОРКАТА СА ЛИЧНИ

МЕТРЕСАТА НА ЛЕВКОВ В ГРАД ПЕТРИЧ ОТДАВНА Е ХВЪРЛИЛА ОКО НА ДИРЕКТОРСКИЯ ПОСТ НА ГИМНАЗИЯТА В ГРАД ПЕТРИЧ

КАК ПОМОЩТА НА ЛЕВКОВ СЕ ИЗРАЗЯВА В НЕПРЕКЪСНАТО ЛОБИРАНЕ ПРЕД МИНИСТЪРА НА МОН КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ, С КОГОТО СА ЛИЧНИ ПРИЯТЕЛИ (заради съвместните проекти на МОН и ИКЕМ), ЗА ДИСЦИПЛИНАРНОТО УВОЛНЕНИЕ НА ДИРЕКТОРКАТА

 

ЗА ЦЕЛТА НЕ СЕ ПЕСТЯТ СИЛИ, КОНТАКТИ И СРЕДСТВА И ОТ ЧЕТИРИМАТА

 

Сагата започва през 2016 г., когато за поста директор на ПГ „Пейо К. Яворов“ се организира конкурс. На конкурса се явяват настоящият директор на гимназията г-жа Таня Георгиева, г-жа Кристина Касабова (метресата на Илия Левков) и г-жа Елизабет Карамачева (настоящата най-върла противничка на директорката Таня Георгиева в колектива на гимназията), която играе ролята на острието на атаката, организирана от кмета на Петрич – Димитър Бръчков, депутата от Петрич – Георги Динев и НАЧАЛНИКА на РУО- Благоевград – Ивайло Златанов и на Илия Левков.

 

Таня Георгиева печели конкурса безапелационно, а другите две се провалят гръмко. По същото време кмет на община Петрич е вече Димитър Бръчков, а Георги Динев предстои да стане депутат. Отначало ръководството на общината и в частност кметът Бръчков безрезервно подкрепят новата директорка на Гимназията заради успехите, които тя постига в кратки срокове в училището. Това трае до момента, в който идва време да се започва с основия ремонт на училището. Ремонтът на училището е финансиран от европейски фондове по оперативна програма „Региони в растеж“, като бенефициент по програмата е общината. Забележете проектът за финансиране на ремонта на училището е спечелен от предишното ръководство на община Петрич и кмета инж. Вельо Илиев, но изпълнението се провежда от новия кмет Димитър Бръчков.

Ремонът стартира, а междувременно Георги Динев е вече депутат в ПГ на ГЕРБ. От този момент започват атаките срещу директорката на гимназията.

ЗАЩО ЛИ ???!!!

Ами защото:

–          Обществената поръчка за ремонта на училището на стойност над 2 милиона лева, обявена от кмета Бръчков, е толкова „тъмна, че чак не се чете“.

–          Под сурдинка служители на общината, които са много добре запознати с тази обществена поръчка, коментират, че отношенията на кмета и собственика на софийската фирма, спечелила обществената поръчка, са толкова близки, та чак са „любовни“ заради парите. Но това е в реда на нещата.

–          Обществена тайна в Петрич е и че като главен снабдител на материали за извършването на ремонта от софийската фирма – изпълнител, е не кой да е, а Запро Динев – собственик на фирмата „Зида“ в Петрич. Познайте чий баща е Запро Динев? Това е бащата на вече избрания за депутат от ГЕРБ от град Петрич Георги Динев. Конфликт на интереси няма, нали???

–          Обществена тайна в Петрич е също, че реално извършените ремонтни дейности не съответстват на одобрените проектни такива. Например въобще не е подменяна ВиК инсталацията, въпреки че това е залегнало в проектите, и най-важното въпреки че за това е платено. Въобще не е подменяна инсталацията на парното в гимназията, въпреки че това е залегнало в проектите, и най-важното въпреки че за това е платено.

–          Изчезват безследно демонтираните стара дограма на училището и стара желязна ограда, както и покривите от масивна ламарина на училището, на физкултурния му салон и на допълнителните постройки в района на Гимназията. Има и още много други такива „дребни“ липси и нарушения, които общинската администрация на Петрич нарича „дребни и маловажни несъответствия“.

 

Директорката започва да задава въпроси!!!

Кметът Бръчков и депутатът Динев се активират. Тя трябва да бъде отстранена преди приключването на ремонта. НА ВСЯКА ЦЕНА!!!

Започват усилени политически совалки в МОН и РУО-Благоевград, на които откликват зам.-министърът на МОН Таня Михайлова и Началникът на РУО-Благоевград Ивайло Златанов. Разпореждат се 28 последователни проверки на работата на директорката Таня Георгиева. Тези 28 проверки удрят на камък. Директорката е перфектна в работата си.

СМЕНЯ СЕ ТАКТИКАТА. Започват привиквания на директорката в сградата на общината от страна на кмета Бръчков и депутата Динев. Те й оказват небивал натиск да си подаде оставката сама, защото няма как да я уволнят дисциплинарно заради перфектната й работа, констатирана 28 пъти от проверките, които самите те са й предизвикали. Георгиева отказва да напусне сама!!!

Следва включването в борбата по отстраняването на директорката и на „спящите клетки“ на ГЕРБ Петрич в учителския колектив на гимназията или както ги наричат петричани, „двете калинки, кацнали на гербер“ – г-жа Касабова и г-жа Карамачева. Те заедно с няколкото си клакьорки в колектива организират „страшен“ бунт в училището и „свалят доверието си“ от директорката. До момента напразно!!! В хора на политическите кадровици се включва отново и НАЧАЛНИКА на РУО – Благоевград – Ивайло Златанов – този, който е разпоредил проверките срещу директорката Георгиева и който не може да се побере в кожата си, че не са открити никакви нарушения в работата и че не може да я принуди да напусне. Златанов вика директорката за пореден път в кабинета си в РУО- Благоевград и продължава да я притиска тя сама да си подаде оставката.

Без резултат!!!

В същия ден Златанов разпорежда НОВА ПРОВЕРКА – 29-ТА ПОДРЕД, която НА ВСЯКА ЦЕНА ТРЯБВА ДА ОТКРИЕ ДИСЦИПЛИНАРНИ НАРУШЕНИЯ ОТ ДИРЕКТОРКАТА, ЗА ДА БЪДЕ УВОЛНЕНА. Тормозът продължава. През един от дните на проверката в 20 часа вечерта – 3 часа след края на работното време, продължаващата да предоставя на проверяващите всевъзможни документи по повод на проверката, за да удовлетвори неистовото им желание да я тормозят, директорката Таня Георгиева колабира с кръвно налягане 190 на 150. На работното си място!!! В 20 часа вечерта!!!

МОН МЪЛЧИ!!! Но Началникът на РУО- Благоевград не мълчи и продължава да действа, разбира се заедно с кмета Бръчков и депутата Динев. Те сигнализират и употребяват като политически бухалки полиция и прокуратура, като обвиняват директорката Таня Георгиева, че е инсценирала прединфарктното си състояние. Обвиняват също и съпруга на г-жа Георгиева. Той работи като шофьор на линейка в Бърза помощ и същата вечер, когато директорката колабира в 20 часа на работа, е на смяна. Като вижда до какво състояние е доведена съпругата му от проверяващите, в състояние на афект той не им спестява ругатните си. Затова са и обвиненията за инсцениране на прединфаркното състояние на директорката Таня Георгиева. Естествено, както в България често се случва, жертвата се превръща в престъпник.

Едвам спасената от лекарите в Спешна помощ в Петрич и от лекарите в болницата в Сандански заради прединфарктното си състояние директорка на ПГ „Пейо К. Яворов“ в Петрич е принудена да ходи на разпити в полицията и то по време на болничен. А мъжът й е принуден да се оправдава пред полицаите, че заедно с лекарката от Спешна помощ е успял да спаси живота на съпругата си на работното й място.

            Струва ли си загубата на един човешки живот прикриването на финансови злоупотреби чрез обществени поръчки от страна на властимащи местни дерибеи, изживяващи се като Милко Балевци в града Петрич? Не питаме Бръчков, Динев и Златанов, защото очевидно според тях си струва. Питаме прокурорите!!! А те мълчат!!!

            Който иска да попита лично замесените, може да се свърже с нас, ще ми дадем номерата на телефоните.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Учителка колабира на работното си място заради тормоз от депутат от ГЕРБ и кмет

  • BEZ KOMENTAR !!! Vsjakakav komentar e izlichen pri tezi FAKTI !!! Prokuraturata – prosto ne sachtestvuva, zachtoto e CACARATURA ! *DA ZIVEE BUlGARIA* !!!

Вашият коментар