У нас няма качествени мисирки и с пари можеш да си купиш само Недодялко от ПИГ.бг

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Голяма излагация е, когато дори парите не могат да ти наемат качествени мисирки и се налага да се примиряваш с Нидйелко и Ивчето от пик-ливото изданийце.

Днес верните на Онуй духалки възмутени заявиха, че „Борисов е разкарван като мечка до прокуратурата за кефа на Радев.“.

От това „прозрение“ личат няколко фундаментални неща. Първо – всеки, който е викан от прокуратурата, представлява мечка на синджир и е призван да служи за забавление на тълпата. Толкоз за задължението за съдействие, свидетелстване и т.н. към органите на досъдебното производство. Който е повикан на разпит, е мечка на синджир. Точка!

Второ – то това – Онуй, не е като всички останали. Всички нас могат да ни разкарват като мечки, но Онуй не може. То е капут ди тути капути и никой няма право да го вика за нищо. Туй герберастите, не са като обикновените граждани! Пик-ливото възмущение направо няма граници и наводнява умът на читателя също като пороят над фандъците на София вчера.

Трето – ако си гербераст и помагаш на бизнеса, ти си благороден държавник. Ако не си гербераст, то това е търговия с влияние и съответно чатовете ти трябва да се развяват като парцал по свинските и пик-ливи парцали, наречени медии.

Ясно е, че пред очите ни се разиграва цирк – пошъл, долнопробен и погнусяващ. И голяма част от дебилната тълпа му се радва….

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар