Фабриката за „спасители“ започна да работи на много бързи обороти. След Слави и Просто Киро вече ни подготвят за новия продукт

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фабриката за „спасители“ започна да работи на много бързи обороти. След Слави и Просто Киро вече ни подготвят за новия продукт.

Днес имаше презентация, опипване на почвата. Пробутване на Кубрат Пулев. Явно наистина няма ора за „спасители“. Ми човекът станал магистър по „Политика и бизнес“. Нищо, че „спасителят“ не можа да си спомни по каква тема е дипломната му работа.

Няма да издребняване, я. Той Кирил Петков беше премиер, та този ли „политолог“ не може.
Фабрикантите на илюзии вече са дали фира, явно. Или маТриала е калпав. Пробутват ни ерзац-продукт, копие. Копие на кмета на Киев Кличко. Калпаво копие, путинист. Ама за да е пълна имитацията трябва и брат му да включат, нали Братя Кличко и т.н.
През 2016 година във Фрогнюз публикувах един материал за скандалите в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ с купуването на изпити. Таксата май беше между 70 и 100 лева, според платежоспособността на студента. Плащаш и секретарката подправя изпитния протокол все едно си се явил на изпит. А ти неси. Та проверката във факултета тогава установи, че и боксьорът Тервел Пулев, брат на Кубрат Пулев-Кобрата, също е вземал изпити по „втория начин“ на хвърчащи протоколи без дата. Така на изпита по Граждански процес изкарал тройка с индивидуален протокол без дата само с печат и разрешението на декана проф. Пенов (Втората снимка). Пенов в момента е министър на образованието в кабинета на Радев. Но..да гледаме положително, както казваше навремето един премиер.

Без да иска обслужващата телевизия направи нещо уникално. Показа смяната на един отиващ си „Спасител“-Кирил Петков със следващия „спасител“ Кубрат Пулев. Стоп-кадъра по-долу е показателен, награда заслужава презентацията от парламента. И нова рубрика „Защо г-н Политолог“. Наистина защо?

Stefan Tashev

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар