Факт е, че никога в България не е имало толкова мизерстващи хора, дори оскотели от бедност

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първият мъж в правителството Сачева раздала пакети за бедни. Дотук-добре. Само че от публикацията в „24 часа“ разбираме, че бедните са 406 000 души. В държава, в която населението е около 6 милиона, от които поне един милион са в чужбина временно или постоянно.

И това са бедни, които едва оцеляват. Интересно как няма изявление на Онуй, че комОнистите, Радев, Путин, Нинова и Орешарски са виновни…..

Факт е, че никога в България не е имало толкова мизерстващи хора, дори оскотели от бедност. Факт е, че през три десетилетия „демокрация“, българинът обедня, оскотя и опростя. Факт е, че в България просперират предимно мутрите. Факт е, че сме най-бедната и корумпирана държава в Европа.

И гербоидите дори не се срамуват от този факт. Гледат ровещите в кофите за боклук и нагло твърдят, че са повишени доходите и сме се разбогатели всичките. Докараха народа до просешка тояга и продължават с неадекватни и убийствени за бизнеса и хората мерки, без да се интересуват кой ще оцелее.

Почти половин милион едва оцеляващи. А колко са тези, които не могат да си покриват сметките, които са потънали в заеми, уволнени от работа, загубили бизнеса си, изхвърлени от домовете си?!?
Бедността е слонът в стаята, който всички се правят, че не забелязват….

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар