Фандъкова лъже нагло: Не съм обещавала да не вдигам данъците

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нека да разсея едно твърдение от вчера – никога не съм поемала ангажимент да не се вдигат данъци. Моля да ми се представи, ако някой намери такова твърдение.

Даже съм питала опонентите си, които имаха такива намерения, да ми обяснят откъде ще дойдат парите. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова във връзка с обявенето увеличение на данъците вчера, предаде Novini.bg

Тя бе категорична, че става въпрос за минимално покачване на данъците. И затова хората трябва да разберат тази мярка. „Ако искаме да дишаме по-чист въздух, хората, които карат стари коли – трябва да плащат повече“, заяви Фандъкова. Като една от мерките против замърсяването идва и закупуването на новите трамваи.

Кметът присъства на представянето на новите возила от градския транспорт. Тръгва първият от общо 13-те. Единият от тях ще бъде по линия номер 7, именно по която пътува и самата Фандъкова. „Това, което е важно, продължаваме с модернизация на наземния транпорт. Това е една от най важните мерки за подобряване качество на въздуха“, коментира тя пред журналистите.

Средствата за закупуването са по ОП „Околна среда“. Стойността на един от тях е малко над 3,3 млн.лв.

Тук е мястото да отбележим, че на 17.10.2019 година, Йорданка Фандъкова заяви пред няколко медии: „Категорично заявявам, че данъците няма да се вдигат“, къде и кога го е казала, може и сама да си открие. Само че не става вече с лъжи Фандъкова и с обяснения, защото има медии и в тях е записано всяко едно ваше изказване!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Фандъкова лъже нагло: Не съм обещавала да не вдигам данъците

Вашият коментар