Фандъкова нагло: Ромите са бъдещето на София, те се приспособяват към правилата по-бързо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Йорданка Фандъкова, която само две седмици преди изборите обещаваше да не вдига данъците в София, днес буквално взриви социалната мрежа, заради едно нейно изказване пред медиите през седмицата, което остана малко незабелязано от медиите, които обслужват всеки ден партия Герб и властта.

Според Фандъкова тя не е обещавала да не вдига данъците, но според сайта на “ Нова Телевизия“ на 17.10 в дебат и тя и претендентката Мая Манолова твърдят, че няма да вдигат данъците на софиянци ако спечелят.

Ето и какво още е казала по темата Фандъкова тогава:

„Ромите са бъдещето на София, те се приспособяват и интегрират. Само преди една година в тези квартали се гореше всичко от автомобилни гуми до парцали в печките през зимата, днес благодарение на Герб и програмата на Столична община за подмяна на печките на твърдо гориво с климатици стотици роми, тази зима няма да замърсяват въздуха.

Те разбират важността на проблема, а софиянци неправилно ги обвиняват, че са основен източник на замърсяване, защото всички знаем, че основният източник са автомобилите. Ромите се интегрират много бързо, те се приспособяват към живота и новите изисквания, много по-бързо от всички останали в София, защото с тях се беседва, а те искат да се научат и постоянно търсят информация и помощ от службите в столицата“

източник: https://www.xaknews.com/2019/11/30/%d0%b9%d0%be%d1%80%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d1%84%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%8a%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d0%b1%d1%8a/

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар