Фандъктаун: София се “държи” от “Котараците”, Пашата, Божков, Пеевски и Гайтански

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Тайни срещи на олигарси” искат да подпечатв победата на Йорданка Фандъкова! Всъщност основните играчи в икономиката на София, преразпределящи бюджета и евросубсидиите, усетиха накъде се наклониха везните и решиха отново да заложат на “още веднъж от същото”. София се “държи” от “Котараците”, Пашата, Божков, Пеевски и Гайтански.
Обаче арбитър е Борисов, а не Пеевски. Това се опита да промени Сарая и не успя – след дебата в неделя се видя, че Мая Манолова не може да победи Йорданка Фандъкова. През седмицата преди дебата в поредица “тайни срещи на олигарси” е делена Баницата след поредната победа на ГЕРБ в София. ГЕРБ отново ще спечели столицата и пак ще дели властта. Корпоративно-политическата коалиция е непробиваема.
В началото на предкампанията нещата не изглеждаха точно така. Мая Манолова влезе с летящ старт с рейтинга си като “народен защитник”. Обаче Бойко Борисов направи силни ходове – извади от Схемата знакова фигура като Орлин Алексиев, моторът на “Московска”33, но представян като “кмета в сянка”, който превръща Йорданка Фандъкова в “кукла на конци”, която ММ се готвеше да громи.
И го правеше в дебата, но аргуменитте й увиснаха, защото на призива на Фандъкова да посочи имена на кукловоди нямаше кого да назове. Цветан Цветанов, който също беше близо до Йорданка Фандъкова и контролираше част от Общинския съвет, вече беше отстранен от върхушката на ГЕРБ.
Така “олигарсите” вместо да увеличат влиянието си, залагайки на “още веднъж от същото”, ще получат нещо друго – ЕДНА РАЗЛИЧНА ФАНДЪКОВА. И ББ в ролята на “арбитър”. Бойко Борисов ги пързаля по тънката лайсна – Фандъкова си нареди листата, сама решава как да води кампанията си.
Лидерът на ГЕРБ ще обяви в НДК на 27 октомври вечерта – “Данчето Фандъкова си спечели изборите!”. ПОСЛАНИЕТО КЪМ “ОЛИГАРСИТЕ” ЩЕ БЪДЕ – “Сега ще се договаряте с нея, тя ще ви дели Баницата!”. И ще настане Жега. “Олигарсите” обаче нямат ход, победата на Фандъкова всъщност е подпечатана от Десницата заради “разшифроването” на Мая Манолова като “кандидат на Сарая”.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_421.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар