Федералното министерство на вътрешните работи на Германия в тайно сътрудничество с учени, за да изплаши обществото

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Welt am Sonntag публикува вчера интересна история, базирана на 200 страници вътрешна кореспонденция, видяна от вестника и получена от адвокати в хода на продължаващ правен спор с института Робърт Кох.

През март 2020 г., по време на първата вълна на пандемията, Федералното министерство на вътрешните работи ангажира учени от множество изследователски институти и университети с политическа цел. Министерството е възложило на изследователи от института „Робърт Кох“ и други институции да създадат модел, въз основа на който министърът на вътрешните работи Хорст Зеехофер е искал да оправдае строгите ограничителни мерки.

Хорст Зеехофер

Това става ясно от над 200 страници вътрешна кореспонденция между ръководството на министерството и изследователите, с която Welt Am Sonntag разполага…

В размяна на имейли, Маркус Кербер, постоянен секретар в Министерството на вътрешните работи, моли изследовател да подготви модел, въз основа на който могат да бъдат планирани „мерки от превантивен и репресивен характер“.

Според кореспонденцията учените, в тясна координация с министерството, в рамките на само 4 дни са сглобили съдържанието на таен документ, който в следващите дни е бил разпространен чрез различни медии.

Документът включва „най-лошия сценарий“, според който повече от един милион души могат да умрат от коронавирус в Германия, ако социалният живот протича нормално, както преди пандемията.

Източник: lockdownsceptics.org

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар