Федерацията на Стъки се оказа, че се “борила на първа линия с вируса”… Получава 2 милиона от държавата…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Таранът на властта срещу нестихващите протести – Станислав Недков-Стъки, днес изригна и срещу новия участник в бунта – протестиращите полицаи.

Припомняме, те се събраха, и след като изслушаха обръщение на Бойко към тях, гневно го освиркаха. Това стана, след като излезе, че те “не са на първа линия в борбата срещу Ковид-19”, и то след като 4 месеца охраняват многолюдни публични събития каквито са протестите.
В същото време “на първа линия” са данъчни чиновници и такива във фонд “Земеделие”, които никога не подават носа си извън канцелария. Те ще получат 30% увеличение на заплатите, докато ченгетата – не. Самият Стъки също ще получи, след като федерацията му се озова в списъка на Министерството на спорта за “НПО-та изключително помогнали в борбата с Ковид-19”. За награда ще получи 2 милиона лева.
Фактически, след докторите, полицаите са на най-пръва линия срещу вируса. Те бяха и на КПП-тата, те следят за въдворените в карантина и пр.
Стъки е разгневен от пропукването сред униформените, които фактически спасиха властта. Ако сега започнат и те да са част от протеста постоянно, не е ясно кой точно ще пази институциите. Може би Стъки, с отбора си от ММА-биячи.

“Това е възмутително, Бойко се грижи за народа, а винаги най-много е обичал полицаите. И така да му се отблагодаряват…” – каза Недков. И после бойно добави: “Но народът е с Бойко, аз съм с Бойко, и ще пребия всеки, който се бунтува. Ще смажа и всяко “нагло ченгенце”, което надига глас…”
Извън полицията, протестът продължава, въпреки че Отровното трио излезе в някакъв вид почивка – вероятно изтощено от 120 дни непрекъснати протести. Но хората са си на площада всяка вечер, и “Оставка, мутри”, кънти в центъра на София. Там са непоклатими и майките на деца с увреждания.
Това очевидно изнервя Стъки, който не успява със заплахи да потуши надигането. Може скоро властта да падне, и да му спрат субсидиите…

4udoslav
09.11.2020

 

 

Източник:  https://write.as/4udoslav/st-ki-izrigna-sreshchu-protestirashchite-politsai-shche-prebiia-vsiako-naglo-che

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар