Фейк Ботоксовия професор: Махаме маските след 4 години в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много съм доволен от темпа на ваксинация. 100 000 ваксини успяхме да направим в европейската седмица на имунизацията. Това заяви министърът на здравеопазването в оставка проф. Костадин Ангелов на брифинг пред журналисти след посещение в РЗИ-Пловдив.

Тук работят 3 имунизационни пункта, които са зелени коридори. Вървим с добро темпо, в понеделник се очаква да пристигнат 270 000 дози от ваксините на “Пфайзер”, които са най-предпочитани, обясни министърът.

На 10 май ще отворим електронния регистър, допълни проф. Ангелов. Там е предвидено ваксинациите да са с фиксиран час, през 10 минути в услуга на заети хора с ограничено време.

Ще махнем маските, когато имунизираните са 65%, прогнозира здравният министър в оставка Костадин Ангелов, който е на посещение в Пловдив.

Но не успя да обясни, кога ще стане това, да се имунизират над 5 милиона български граждани, според настойките и нагласите в обществото желание за ваксинация имат под 1 милион човека, а дори и да се сбъдне желанието на някои политици от ЕС  за задължителна ваксинация за всички, това може да се приеме като закон на територията за всички страни членки на Европейският съюз най-рано след 4 години.

Ангелов разкри, че вероятно ще отпадне ограничението за гостите на сватбите. Единственото изискване, което ще остане, е броят на посетителите в ресторантите да не надвишава 50%.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар