Фейсбук гръмна след решението на Слави Трифонов – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слави Трифонов обяви днес във фейсбук, че достойната шампионка по шах Антоанета Стеданова е номинацията на Има такъв народ за премиер. Тя ще отиде в президентството, за да вземе проучвателния мандат, но и да го върне “веднага”, “на секундата”. Това решение взриви не само политическото пространство, но и фейсбук гръмна.

Партията на Трифонов все пак още няма насрочена дата, на която президентът Румен Радев ще й връчи мандат. Заявката в аванс, че ИТН изобщо няма да се опита да води преговори за кабинет не се хареса.

Над 6000 коментара има под публикацията на лидера на ИТН. Преобладават хората, които се чудят на решението на Трифонов. Разочароващите не са малко, критикуващите го също.

“Да управляваш държава не е като да критикуваш, постоянно да намираш кусури, много по-сложно е и абсолютно ясно е, че това вие не го умеете”, пише един от потребителите във фейсбук.

“Няма такъв резил”, заключва друг.

Има и мнения, че Трифонов “хвърля димка” и това, което е обявил, няма да е точно така.

“Ей хора,нали не си мислите,че това е истинската кандидатура??? Слави е голям стратег или има такива около себе си. Всеки ход е обмислен и никой да не се надява на грешки. Тепърва ще вади зайци от ръкавите”, смята друг фейсбук коментиращ.

“За мене това е подигравка с Антоанета Стефанова. Какъв мъж си ти ,Трифонов?!

Хората са гласувала за теб,а ти не можеш да отидеш до президенството да си свършиш работата!..”, възмущава се една от дамите с мнение за решението на Трифонов.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар