Фен №1 на ЦСКА – Никола Дърпатов: Ударил е часът да детронираме Лудогорец – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Един от най-изестните фенове на ЦСКА – Никола Дърпатов, винаги е изразявал мнението си за случващото се в Борисовата градина открито. Точно това е причината стената на Дърпатов във Фейсбук от години да е най-харесваната, що сe отнася до “червената” общност. Никола е редовен анализатор на Novinite.bg, така че току преди официалния старт на новия сезин му даваме трибуна:

Изминалата година бе изключително знакова за ЦСКА. Не толкова заради спечелената купа и пробивът в Европа, въпреки че те са изключително важни. Много по-важното бе, че клубът за първи път в своята история стана работещо предприятие и в момента е в състояние да си плаща сам сметките.

През 2015 година много хора, включително и аз, се издразниха на репликата на Петър Манджуков, че “предприятието трябва да мине през фалит”. В ретроспекция и като махнем емоциите трябва да се признае, че Манджуков в икономически смисъл беше напълно прав. Колкото и да е неприятно от фенска гледна точка модерните клубове са и икономически предприятия, а пред 2015 година ЦСКА не беше такова. През 2021 година обаче е!

Междудругото това бе и едно от обещанията на Гриша Ганчев към феновете преди години: ЦСКА да не зависи от своя собственик, който и да е той. Икономиката си е икономика, но все пак преди всичко ЦСКА е футболен клуб и като такъв трябва да гони своите исторически цели. В интерес на истината тази година предпоставките за дългоочаквания пробив като че ли са налице.

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯ АНАЛИЗ ТУК

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар