Филип Димитров – Този, който унищожи българското земеделие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако нормален човек беше влязъл днес в Народното събрание, щеше да откачи от чутото

 

И това доживяхме – един от разрушителите на съвременна България – Ф.Д., да бъде изпратен от парламента с овации, почести и даже благодарности!!! Цветя бяха поднесени тъкмо на човека, който ще влезе в българската история с клеймото на ликвидатор.

Създадените по времето на неговото кратко, но безкрайно зловредно премиерстване ликвидационни съвети разгромиха нашето земеделие до такава степен, че то дълги години още няма как да стъпи на краката си, ще бъде неконкурентноспособно, а цените на селскостопанските продукти ще продължават да са непоносими за редовия потребител. “Тези говеда изклаха кравите!”, казваше народът за Филипдимитровите ликвидатори, които безмилостно унищожаваха материалните основи на българското село, сякаш са окупатори в чужда страна.

Само това злодеяние да беше сторил Ф.Д., пак трябваше при всеки контакт да му напомняме, че той е сред най-големите вредители в историята на нашия народ. Но греховете му са много, много повече. Загубените полезни за нас взаимоотношения с огромния арабски свят заради безумната му разходка по Голанските възвишения. Кадровата война срещу България, когато неговите емисари вървяха от град на град и уволняваха наведнъж по 50-60 от най-елитните ръководители и специалисти. Ами налаганата със силата на властта безумна негова теза, че държавата е лош стопанин. Горчивите плодове на разгромената държава берем и до ден днешен и със сигурност още дълги години не ще успеем да се отървем от отровата им.

И всичко това да се забрави и час и половина разноцветни оратори в парламента да леят незаслужени дитирамби за Ф.Д., тъй като щял да се откаже от депутатската си позиция!

И то тъкмо в деня, когато преди 12 години загинаха незабравимите и извънредно почтени народни представителки от БСП Емилия Томова, Мария Захариева и Румяна Шубекова, чиято партия точно Ф.Д. конфискува! И точно седмица след ранната смърт на депутата Йовко Йовков, който като кмет превърна Севлиево в еталон за съвременно развитие! И за когото само преди дни днешните оратори не намериха за необходимо и една добра дума да кажат в пленарната зала!

Тук мярката е до такава степен нарушена, че ако нормален човек беше постоял в сградата на парламента, щеше да откачи от чутото! А после се чудим, че Народното събрание е с толкова нисък рейтинг! Как да е висок, като ние самите не уважаваме нито себе си, нито институцията, която представляваме, да не говорим за народа, който ни е избрал!!!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар