Филип Станев: Ситуацията с Петър Илиев е прелистена страница – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ситуацията с Петър Илиев е книга, чиято страница вече е прелистена. Работили сме с него, нямаше как да го хвърлим на вълците. Това не е пиесата „Ромео и Жулиета“. Това коментира Филип Станев от ИТН пред бТВ. 

Ако има обективни факти, ние не може да ги провидим в бъдещето, нито да ги променим в миналото. Ако е имало такъв проблем, защо той излиза сега на дневен ред, попита още Станев. 

По думите му атаката срещу Петър Илиев всъщност е атака срещу „Има такъв народ“ и Слави Трифонов.

Провалените парламенти не бива да бъдат приписвани на „Има такъв народ“. Партията положи всички максимални усилия да има управление. Нашите партньори в един момент поставиха невъзможни за изпълнения условия. Дори направихме ревизия на съставите и на първия, и на втория кабинет, които предложихме, заяви още той в студиото на „Лице в лице“.

„Тревогата в политиката е грешен съветник. Това означава да изпитваш някакви колебания в това, което правиш.“ Така отговори той по повод изследването на „Галъп интернешънъл“, според което ИТН вече не са нито първа, нито втора политическа сила.

„Имам спомен от предните социологически изследвания на големите агенции за 45-я парламент те ни отреждаха трето-четвърто място, в спор с ДПС. След това за 46-я второ или трето място. В един момент станахме втори, а на следващите избори първи, макар и с много малко. Винаги си слагам една малка въпросителна в главата по отношение на социологията, без да искам да обиждам социолозите“, добави Станев.

 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар