Филмът Dungeons & Dragons влиза в SkyShowtime от 29 септември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Филмът Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, базиран на легендарната настолна игра от Hasbro, ще се предлага за стрийминг по SkyShowtime от 29 септември. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves към момента е с рейтинг Certified Fresh от 91% според критиците в Rotten Tomatoes и с рейтинг 93% от публиката.

Крадец и група странни приключенци се наемат да извършат епичен грабеж на изгубена реликва, но всичко се обърква ужасно, когато се заплитат с неправилните хора.Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves


Филмът е представен от Paramount Pictures в сътрудничество с eOne и е с участието на Крис Пайн, Мишел Родригес, Реге-Жан Пейдж, Джъстис Смит, София Лилис и Хю Грант. Във филма участват също така и Клои Коулман и Дейзи Хед.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves, базиран на играта Dungeons & Dragons на Hasbro, е направен от режисьорите Джонатан Голдстийн и Джон Франсис Дейли, историята е дело на Крис Маккей и Майкъл Гилио, а сценаристите са Джонатан Голдстийн, Джон Франсис Дейли и Майкъл Гилио. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар