Философията на индивида Бойко Борисов: Когато има пари, трябва да ги открадна!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Щом има пари – то следва те да бъдат незабавно откраднати. Това е философията на ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов вече 12 г. Според тях увеличаването на пенсиите е кражба, просто защото не отива в чекмеджето на Бойко, нито в обръчите на приближените до предишната власт фирми. Това пише във фейсбук страницата си Диана Дамянова.

Narod.bg публикува пълния текст на коментара ѝ:

ГЕРБ – не на повишаването на парите на пенсионерите!

Реклама

Икономическите момчета позатвориха кранчетата или поне сериозна част от тях. Икономическите момчета направиха това, което никой не е очаквал от служебно правителство. Предложиха и обосноваха икономически възможността на бюджета да повиши пенсиите. Вчера Кирил Петков каза, че съществува червена линия в неговите разбирания. И това е, когато 42% от пенсионерите живеят под прага на бедността. И че, след като тяхното правителство е осигурило пари, то следва част от тях да се дадат, за да спре мизерното съществуване на възрастните хора. И на това ГЕРБ казва не!

Нещо повече. Онова лице, което още е свободен лидер на ГЕРБ, наместо да бъде несвободен индивид в затвора, та това лице каза, че те си актуализират бюджета за да … ГО ОТКРАДНАТ!

Логично е в гербеските глави да съществува единствено представата, че щом има пари, то те следва да бъдат незабавно откраднати. Това е философията на ГЕРБ и така е било вече 12 години.

Но явно герберските умове са още по-перверзни. Защото наричат кражба увеличаването на пенсиите. Защото, да! Всеки лев, който не отива в джобовете на Пеевски и в чекмеджетата на Борисов и в обръчите от техни фирми, е някакси, как да кажа, според техните уродливи представи КРАЖБА. И защото, след като благодарение мъдростта на политическите сили в парламента, ГЕРБ съвсем не бяха изчегъртани, сега те отново гледат на държавните пари като на нещо, което им се полага да откраднат.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар