Финалният сезон на Cobra Kai започва на 18 юли

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сагата, стартирала през далечната 1984 г. с The Karate Kid, ще даде началото на своя край този месец. Последният сезон стартира на 18 юли, но ще бъде разделен на общо три части, като другите две ще бъдат излъчени съответно през ноември 2024 г. и през 2025 г.

Всичко започна с Дейниъл, Джони и мистър Мияги и всичко ще приключи именно с тях, когато финалният сезон на Cobra Kai направи своята премиер в Netflix по-късно този месец.

Превърналият се в истински хит за лидера в стрийминг войните ще ни предостави сезон, изпълнен с драма, мистерии, както и много, много карате. Напомняме, че Netflix спаси сериала от прекратяване, след като първите два сезона бяха излъчени като част от вече несъществуващата услуга YouTube Red.

Дейниъл (Ралф Макио) и Джони (Уилям Забка) вече работят рамо до рамо, а пред тяхното доджо стои най-голямото предизвикателство досега – турнирът Sekei Takei, подоготовката за който внася допълнително напрежение между някогашните смъртни врагове, превърнали се в най-добри приятели и съдружници, ръководители.

Тайни от миналото на мистър Мияги също ще са в центъра на новия сезон, продължавайки великото наследство, оставено от Пат Морита, който беше една от емблемите на оригиналните филми.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар