сащ

Финансовата пирамида САЩ започна да се сгромолясва чрез ефекта на доминото

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Финансовата пирамида започна да се сгромолясва чрез ефекта на доминото, за което предупредихме преди няколко дена. Още три банки фалираха в САЩ това са: First Republic Bank, Pacific Westerns и Western Alliance.

Очаква се вероятно, фалитите да засегнат банки във Великобритания и ЕС. Възможно е всичко това да се прави обсолютно умишлено с цел въвеждане на електронни пари и тотално заробване на населението, което все повече започва да се бунтува и да отказва да се подчинява на сатаниниските безумия.

Вече съм писал, че войната в Украйна е война между светлината и тъмнината, която по всичко личи, че може да се разрастне в световен мащаб.

Ще имаме ли сили да се опълчим срещу рептилите, които стоят зад всичко това при положение, че след три седмици продажните партии, които са определени да заемат местата си в парламента ще започнат ударно да изпълняват рептилските поръчения?

Крайно време е да се осъзнаем и да разберем, че само обединени като народ и нация, която няма да позволи повече на партиите и чужди НПО да ни разделят, можем и трябва сами да се борим за бъдещето на децата ни.

След, като банки в САЩ фалират. Единствения начин да се измъкнат е валутен борд, който да ги върже към рублата… 😁

Economist съобщава, че САЩ се готви за война с Китай. Формалната причина както сами се досещате е Тайван, но истиската вероятно е свързана със сериозните финансови проблеми, които са натиснали световния жандарм.

По всичко личи, че човечеството навлиза в ерата на войните, медийната пропаганда и оскари за псевдожурналисти, които обслужват политическата пропаганда.

Байрактаров

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар