Фитнес гривните са чудесен инструмент с, който може да наблюдавате вашето здраве и да настроите вашата фитнес програма

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фитнер Гривни

Всъщност много от тях са предназначени за специфични спортове и предлагат разнообразни функции, включително проследяване на съня, интегрирани монитори за пулс и водоустойчивост и много други.

 

 

 

 

На пазара има толкова много различни възможности от които да избирате, но как да разберете кой е най-подходящия за вас?

 

Ето и 5 от най-добрите фитнес гривни, които колективно покриват нуждите на всички спортисти.

Fitbit charge 4

Fitbit charge 4 е най-добрата Fitbit спортна гривна. Тя обхваща всички основни неща – крачкомер, преминато разстояние, изгорени калории, часова активност, изкачени етажи, сърдечен ритъм, проследяване на плуване и сън. Също така гривната има голям брой функции за спорт/упражнения, включително Active Zone Minutes.

 

Fitbit Versa 2

Въпреки, че Versa 3 вече се предлага, разликата между двата часовника е само интегрирания GPS. Това, не е голям ъпгрейд и поради тази причина ви препоръчваме да си вземете Versa 2, тъй като можете да го закупите на по-ниска цена.

 

Фитнес гривната обхваща всички аспекти на здравето и фитнес проследяване. Тя измерва стъпки, пулс, разстояние, изгорени калории, изкачени етажи, часова активност и сън. Versa 2 предлага получаването на известия на вашият телефон (от който може да проследите и всякакви Zalagania), безшумни аларми, нива на сърдечен ритъм, тренировка и други режими на упражнения, като плуване и тежести, женско здраве и уелнес функции, плюс музикални контроли и дори гласов асистент Alexa на Amazon.

 

Xiaomi mi band 5

Xiaomi отново впечатлява със своя бюджетен фитнес тракер. Mi Band 5 не е само на достъпна цена, а включва редица функции – основно те включват броя на стъпки и мониторинг на пулса до проследяване на съня и известия за приложения, нива на стрес и редица спортни режими.

 

Въпреки, че компанията пусна band 6 през април 2021, band 5 няма огромни разлики с новия модел а в същото време може да го закупите на много ниска цена.

Honor band 6

Последнaтa фитнес гривна на Honor има голям дисплея и поддържа AMOLED панел от 1,47 инча с 5ATM водоустойчивост, страхотен живот на батерията и др.

 

Той подбива еквивалентни конкуренти по цена. Има само липса на броя на дейностите, които може да проследи. И е с десет специални режима на тренировка.

 

Според проведени тестове е доказано 14-дневен живот на батерията дори и при използване на премиум функции като функцията за наблюдение SpO2.

Huawei Watch Fit 

Освен достъпната му цена, изключителните функции на Huawei Watch Fit е поредица от предварително заредени спортни режими, които може да правите по всяко времe и навсякъде, с минимално до никаква подготовка.

 

Големият 1,64-инчов AMOLED дисплей със сензорен екран означава, че е невероятно лесен за използване. Също така Fit гривната е водоустойчива, има оптичен сензор за сърдечен ритъм, първокласен дизайн и дълъг живот на батерията, и всичко това за впечатляваща конкурентна цена.

 

Да обобщим, фитнес гривните ви помагат да измервате и регистрирате безброй дейности всеки ден; от броене на стъпки до сесии с тежести, плуване, проследяване на съня и др.

 

Най-голямото предизвикателство при избора на такъв, който отговаря на вашите нужди, е, че има толкова много, от които да избирате и не всички от тях предлагат една и съща функционалност или проследяват фитнес упражненията ви в еднаква степен или качество.

 

Марки като Fitbit доминират и макар стоките на компанията несъмнено да са качествени, има много други фитнес гривни, които превъзхождат в областите, които средният модел на Fitbit не би могъл.

 

Има и различни видове фитнес гривни, които трябва да се вземат предвид, повлияни от фактори, като техния дизайн и цена – две неща, които несъмнено са от огромно значение при вашия избор.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар