Флагманите Xiaomi 13 ще бъдат представени на 1 декември

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В България все още не е утихнал шумът от премиерата на серията Xiaomi 12T, но в Китай компанията се подготвя за нов анонс. Флагманите Xiaomi 13 ще дебютират на родния си пазар още тази седмица – на 1 декември. 

Информацията беше потвърдена от Xiaomi, които разпространиха покана за събитието. На нея се виждат силуетите на два модела, за които очакваме да са Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro.Xiaomi-13-series-launch-date


Според слуховете досега не се очаква наследник на по-достъпния 12X, но изображението горе потвърждава, че ще видим и новата версия на потребителския интерфейс MIUI 14. 

Xiaomi 13

От новите флагмани на компанията би трябвало да видим променен дизайн с нова плочка за основната камера и намеса от експертите на Leica, което също беше потвърдено в постера горе. Те ще използват най-новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2 и ще имат още по-тънки рамки на дисплеите, като екранът на малкия модел ще бъде плосък, а този на Pro версията с леки извивки. 

Xiaomi 13 Pro

Анонсът на 1 декември вероятно ще бъде само за китайския пазар, а на по-късен етап – в началото на 2023 г., би трябвало Xiaomi 13 да излязат и в Европа. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар