Френски център изследвал демокрацията в България заяви: ГЕРБ не са дясна партия, това са пребоядисани истински комунисти свързани с БКП

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Френският център за “Изследване на демокрацията в Европа” е направил проучване в България относно това как си е отишъл комунизма и какъв е резултата след 30 години демокрация в България.
Повече от шест месеца французите са работили на терен в България, като изследването им е правено само сред обикновени хора по улиците на България по поръчка на Сорбоната. Удивлението на всички, които са прочели заключенията на анализаторите е било, че реално Герб не са никаква дясна партия, а реалният наследник на БКП в България.
Според французите над 75% от водещите фигури в партия Герб са бивши членове на БКП, което дава и обяснение, защо реално в България нищо демократично не се случва, а определени кръгове от хора опиянени от властта и парите, буквално превръщат всички останали в мизерници и ги принуждават да емигрират.
Според анализаторите, Бойко Борисов, Лиляна Павлова, Маноил Манов, Росен Плевналиев, Цецка Цачева, Менда Стоянова, Цвета Караянчева, Георги Марков и вече натиреният Цветан Цветанов, както и много други членове на тази партия са пряко свързани с БКП. Почти 50% от депутатите в Българският парламент и към този момента са бивши членове на БКП, а агент на държавна сигурност на омразното Първо главно управление е в момента действащ министър на отбраната в България.
Французите заключават, че  в България за 30 години, няма човек, който реално да е осъзнал какво е това демокрация, но определено пребоядисани комунисти в цветовете на всички политически партии в страната се въртят и управляват за сметка на все по намаляващото население на България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар