Фрогнюз: Шеф от СОБТ правил тайна среща с руски агенти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Началник от СОБТ наскоро се е срещал тайно с руски агенти у нас.

Това научи Фрог нюз от източници в отряда.

Сгледата била организирана от човек, който доскоро се подвизаваше в политиката.

Според източниците ни срещата се провела в хижа в Стара планина. Подозрение буди и фактът, че въпросният ръководен кадър на МВР се ползва и с доверието на американските служби. Преди няколко месеца медията разкри, че в поделението на баретите е разположена американска база. Твърди се, че до нея българите нямат достъп. Според командоси там е вкарана техника, но не е ясно за какво се използва.

 

Заради множеството проблеми в СОБТ, за които многократно сме ви разказвали, близо 30 командоси са напуснали. Една част са се преместили на други места във вътрешното ведомство, а други са напуснали системата. Източниците ни споделят, че в СОБТ са останали само верните хора на командира Георги Гайков. Няколко „кървави писма“ разкриха, че той авторитарно управлява отряда, откъдето се зародили и вътрешните конфликти.

 

Според предложените изменения в закона за МВР се предвижда СОБТ да премине под шапката на жандармерията, която пък щяла да става отделна  главна дирекция. Експерти са категорични, че по този начин СОБТ тотално ще се обезличи.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар