Хаджигенов

Хаджигенов: Гешев е гнус!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Иван Гешев си е създал държава в държавата. Представете си подслушванията – на мен, на Арман Бабикян, на Бойко Рашков. Най-вероятно не греша. Да, това е война. Гешев все още живее в резиденция „Бояна“ в дом № 5. „Бояна“ се управлява от МС. Бих изгонил Гешев още утре. Това каза по БТВ адв. Николай Хаджигенов

По закон главният прокурор не е от лицата, които се охраняват от Бюрото за защита на свидетелите. Бих наредил незабавно да му бъде махната охраната. Специалният решим на колите на Бюрото не зависят ли от МВР?  КОС никога не са правили проверка на оръжието на Бюрото. Утре да го направят.

Гешев е такава гнус, която не заслужава дори яйце. Това би било загуба. Гешев трябва да се почувства като гражданин, а не като ръката на Бог. Той, като администратор,  не е повече от всички простосмъртни.

Да се събере служебния кабинета и да обяви, че от утре той не живее в „Бояна“. Той ползва охраната незаконно. Той превърна Бюрото в преторианска гвардия. Искаш да воюваш в нашата държава. Объркал си държавата, объркал си гражданите.

Протести трябва да има. Смисълът на демокрацията е в това. Няма главен прокурор, който  обаче да се свали с протести. Единствен начин да го свалиш е през НС, нови правила, избор на нови хора. Гешев е дал достатъчно на брой основания да бъде свален. Опитвах се 6 години да сваля Цацаров. И започваме от КТБ и с всички неща, с които се хвали Гешев-олигарси и т. н. Аз не съм имал нищо общо с олигарсите. Техните олигарси, Гешев ги брани като Матросов. Затова Гешев е главен прокурор – за да пази техните олигарси. Затова обикновените граждани влязоха в политиката.

Хората на Гешев имат ли полицейски правомощия? А, нямат?

В момента няма чистка. Ако аз трябва да я права – ще оставя 10 % от МВР. Трябват нови хора.  МВР не върши нищо. Те участват активно в престъпната дейност. МВР трябва да бъде изградено отново, обясни адвокатът.

Относно работата на служебния кабинет той каза: „До тук добре. Смущават ме някои странни назначения, но като цяло гледам правосъдния министър, на МВР, на икономиката и на финансите. Във всички тези министерства трябва да останат 20 процента от хората. Като е отнет достъпа на Рашков, дали не е  отнет по силата на закона, защото не му трябва? След като го махнаха от Бюрото за контрол на СРС, достъпът му се прекратява. Сега като шеф на МВР има пак достъп. След това пак ще му го отнемат“, допълни той.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар