Хаджигенов: За Валери Симеонов релса и мост! След 4-и април се връща на село

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Правозащитникът Николай Хаджигенов от Отровното трио публикува във фейсбук гневен видеокоментар по повод днешното изявление на зам.-председателя на парламента Валери Симеонов, че партията му НФСБ досега е получила предложение за коалиция само от Мая Манолова и Отровното трио.

 

“Единственото предложение, което ние, и аз лично, имаме към Валери Симеонов, е да ме отърве от една релса, която трети месец се подмята в мазето ми. Да не ходим чак до Варна, защото времето е гадно, мост ще намерим и тука, близо до София, заявява юристът.

Според него патриотичният лидер ще живее в София до изборите на 4-и април, а след това ще му се наложи да се прибере на село, където му е мястото.

“Така че ние освен релса и мост към Валери Симеонов нямаме и това важи за всички останали патриоти, доколкото те са огромна част от проблема на сегашното управление, бидейки среден, извинявайте, златен пръст на управлението на ГЕРБ. Както е известно, ГЕРБ управлява само с помощта на средни, златни пръсти, извинявайте”, казва във видеото Хаджигенов.

И добавя:

“Те са едни средни пръсти, които стават златни пръсти благодарение на коалицията и колаборацията си с ГЕРБ.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар