Хаджигенов: Корупционната власт е в истерия. Значи сме на прав път

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Борисов не може да ни спре. Ще опитват и това сега тепърва започва. Ще поставят различни ограничения, насочени срещу гражданите. Корупционната власт е в истерия. Чудесно. Значи сме на прав път.

Това заяви адв. Николай Хаджигенов от “Отровното трио”.

Повод за думите му е решението на Централната избирателна комисия, с което става невъзможно да се регистрират предизборни коалиции от името на субекти, които не са партии. Според решението на ЦИК коалициите, които ще се явяват на парламентарните избори, трябва задължително да носят името на една или няколко партии в самата коалиция.

Според Хаджигенов причината за това решение е да се удари по “Изправи се.БГ”, “Отровното трио” и “Демократична България” а целта е те да не получат свое представителство в парламента или изпълнителната власт.

“Вие, гражданите сте нищо. Това ни казва Борисов. Естествено ние подадохме жалби до Върховния административен съд, който трябва да се произнесе в тридневен срок. Решението на ЦИК противоречи на Изборния кодекс. Така че, ако някой смята, че изборите и политиката у нас не са мръсна работа, греши. Мръсна работа е заради действията на такива като Борисов и ГЕРБ. Това е причината да искаме да изчистим тази мръсна, гадна локва и да я превърнем в чиста вода. За да може с политиката да вършим добрини, а не да пълним гуши и чекмеджета. Нали така, другарю Борисов?”, попита още Хаджигенов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар